Statistics

Statistics

Total Visits

Views
Efecto de tres niveles de concentración de levadura Saccharomyces cerevisiae cepa CH 158 SIHA en la fermentación del zumo de aguaymanto (Physalis peruviana L.) 132

Total Visits Per Month

December 2017 January 2018 February 2018 March 2018 April 2018 May 2018 June 2018
Efecto de tres niveles de concentración de levadura Saccharomyces cerevisiae cepa CH 158 SIHA en la fermentación del zumo de aguaymanto (Physalis peruviana L.) 4 9 6 8 18 14 20

File Visits

Views
TESIS POMA.pdf 500

Top country views

Views
Peru 67
United States 24
Mexico 10
China 7
Colombia 7
Chile 5
Argentina 3
Ecuador 3
Panama 2
Costa Rica 1

Top cities views

Views
Lima 43
Ashburn 9
Mountain View 8
Santiago 5
Houston 4
Ann Arbor 3
Guangzhou 3
Beijing 2
Bogotá 2
Cuenca 2

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics